Bangsawan SINBAD Batu Permata Dewa

Diterajui oleh pelakon2 hebat tanah air antaranya Aris, cikgu tarian AF dan Shafinaz. Dipentaskan di Audirotium Dewan Budaya USM. Full house…Enjoyzzz….

4185911789_71671d3540_b

4185913793_f5734a2190_b

4185915591_849f323f50_b

Photo by
ZAMREESPHOTO
013-5227534

Advertisements

Nurul + Azwar | Penang

Salam, bulan Disember ni suma org paham bulan org buat kenduri kawin. Selain tuan rumah dan bakal mempelai, photographer jugak sebok memenuhi undangan utk merakam detik2 manis tersebut. Bagi ZAMREESPHOTO bulan ni alhamdulillah, penuh dgn undangan photo shooting walaupun kami ni tak la seterer otai2 lain yg lagi gempak gambar diorg. Apa pun, bak kata org rezeki masing2 kan…hehe…

Minggu lepas, kami sempat la tolong buat photo shooting kakak member  kawin. Family diaorg ni sporting habis laa..baik sungguh. pasangan Nurul dan Azwar yang malu2 kucing pada mulanya dpn kamera tapi bila dah biasa… fuhh sempoi n selamba pulak….apa pun paling best family nurul cukup ramah & mesra …tidak sombong dan cukup baik hati.

So kepada Nurul & Azwar…terima kasih banyak2 kerana memilih & percaya kpd ZAMREESPHOTO…juga kepada zul & azah yang mula2 membuka ruang ini kepada kami…semoga kalian semua sentiasa sihat dan bahagia hendaknya di mana pun kalian berada…amin…Jumpa lagi…

4170220275_40d691ecc5_b

4170916476_bb94305588_b

4170917196_ceef3c57d8_b

Photo by:
ZAMREESPHOTO
103-5227534

Last Tango In Penang

Salam, bersua lagi kita setelah lama tak jumpa..sebelum raya korban ritu, school ada buat international event. Kita bawak artist Tango dari Argentina utk perform kat Penang. Tapi sebelum tu dia perform kat UPSI dulu..Ramai peminat jugak yg turut sama saksikan persembahan dia…siap dia ajar lagi mcm mana nak menari Tango.

Inilah hasil dari gambar2 yang dpt kami loadkan utk tatapan korang…
Terima kasih, jumpa lagi….

4151636427_2b712e7cd6_b

4151775753_7f5eee0780_b